Echipa

Dan Croitoru

Program & Speakers Coordinator

Organizator a peste 10 evenimente TEDx în Slovenia, deținând licenta pentru TEDxBled, co-organizand TEDxLjubljana cat si cel mai “la inaltime” eveniment TEDx din Europa: TEDxTriglav la 2864m pe vf. Triglav din Slovenia. De asemenea, a prezentat Gala Voluntariatului Nemtean 2013.

Adrian Vașnic

Logistics & Technics Coordinator

Manager de proiect, Formator, implicat în organizarea a peste 10 proiecte de tineret, membru în Coaliției Europene de Tineret pentru Mediu și Sănătate, organism european susținut de Organizația Mondială a Sănătății. Co-organizator al Galei Voluntariatului Nemțean 2013.

Gianina Vașnic

Partners & Sponsors Coordinator

Membru fondator al asociației CREED, 8 ani experiență în management de proiect și consultanță pentru companii, instituții publice și organizații neguvernamentale, coordonator a 5 proiecte internaționale de tineret finanțate din fonduri europene și co- organizator al Galei Voluntariatului Nemțean 2013.

Mihaela Chiuariu

Communications & Marketing Coordinator

Prezentator/realizator TV, implicată în organizarea unui eveniment filantropic și a unei campanii sociale dedicate strângerii de fonduri pentru ajutorarea unor categorii sociale defavorizate, precum și a unei campanii de marketing. De asemenea, în 2013 a prezentat Gala Voluntariatului Nemțean.

Ionuț Ștefănescu

Logistics and Technics

Măriuca Nastasiu

Communications&Marketing Coordinator

Alex Burlacu

Web Developer

Ca web developer, ești supus zilnic la noi provocări, apar noi modalități de a realiza anumite lucruri în site și nu e întotdeauna ușor. Nu pot spune că le știu pe toate deși aș vrea și încerc să acumulez cât mai mult și recunosc mi-e greu de foarte multe ori. Sunt lucruri de finețe, sunt virgule sau ghilimele sau un simplu spațiu care îți poate da totul peste cap și dacă nu ai experiența, nu știi de unde vine eroarea sau de ce nu arată așa cum ar trebui site-ul. În momentul în care reușesc să rezolv aceste erori totul se luminează și sunt cu adevărat mulțumit de mine și de munca mea.

Lucian Croitoru

Speakers Coaching

Ionut Maierean

Speakers Coaching

Raluca Chifu

Formator, traducător şi copyrighter cu experienţă de peste 7 ani în Publishing & New Media. Voluntar CREED din 2012.

TOP