Speakeri

Andreea Raicu

A devenit persoană publică când a caștigat Elite Model Look. A debutat apoi în televiziune, unde a lucrat timp de 18 ani. A pus bazele unui concept unic pe piața din România, platforma online www.andreearaicu.ro și a devenit speaker motivațional, bazându-și discursurile pe propriile experiente și pe cursuri de dezvoltare personală din India până în Brazilia.

Cătălin Frîncu

Inginer software, absolvent al MIT și fost angajat Google, este fondatorul Dexonline, primul dicționar online al limbii române. În prezent acest proiect deservește aproape 3 milioane de oameni cu peste 12 milioane de căutări lunare.

Sorina Lupu

Studentă in anul IV la Facultatea de Electronică din București. La doar 15 ani a câștigat două premii din partea NASA în SUA, iar recent premiul Agenției Spațiale Europene. Au urmat un internship la CERN și premiul din cadrul Congresului International de Astronautica de la Beijing.

Ioan Strugariu

Un om normal care, de aproximativ trei ani, a descoperit cum poate sa aduca o schimbare in bine, prin intermediul dorintei sale de a se autodepasi. Într-una din încercări a alergat un ultramaraton de 181 km, de la Rădăuți la Iași, pentru susținerea a 350 de copii orfani din Valea Plopului.

Tudor Cobâlaș

Tudor și-a început cariera în IT ca designer într-un accelerator de inovații pentru industria financiară în Amsterdam. În 2011 a fondat XL Team, o companie inovativă de software, lasând recent SafeDrive, aplicația care recompensează șoferii care nu folosesc telefonul la volan.

Zsolt Torok

Ghid montan, alpinist profesionist de peste 20 de ani, speaker motivaţional, este unul dintre cei mai buni alpinişti tehnici din România. A trecut prin clipe cutremurătoare, aflându-se pe vârful Everest în timpul cutremurului din Nepal din mai 2015. Principiul care îl ghidează "Ascensiunea nu are rost dacă nu îţi place şi nu o trăieşti din plin."

Vlad Grigore

Project Manager cu o experienţă de peste 10 ani în banking. Co-fondator “Today You Can Do Anything”, comunitatea celor pasionaţi de depăşirea limitelor şi ieşirea din zona de comfort. La "Mongol Rally" a parcurs într-o lună 19.124 km de la Londra (UK) până în Ulaanbaatar (Mongolia), iar în altă aventură a făcut 3.000 km într-o ricșă prin Peru

Orlando Nistor

De la vânzător ambulant de haine, muncitor necalificat pe şantier şi barman, la director de vânzări, apoi manager al companiei numărul 1 de fashion retail din lume. Creatorul primului HUB din Piatra-Neamţ crede că micile secrete ale succesului sunt ca un ulei de calitate pentru orice sistem.

Andrei Ivănescu

Programator, designer și arhitect. A lucrat în Viena, pentru ONL Rotterdam și Coop Himmelb, specializându-se în design algoritmic și optimizare. Revenit în țară, a inițiat un poiect denumit Gradinița de Grasshopper, o comunitate de arhitecți și designeri unde împărtășește din cunoștințele sale inovatoare. Din 2014 este și co-fondator al companiei Magnolia Scarves.

Diandra Bancu

Bună! Mă numesc Diandra, am 11 ani și locuiesc în Roman, județul Neamț. Pasiunea mea este muzica şi am în palmares multe premii şi trofee (35), participări la emisiuni televizate şi acţiuni de caritate. De asemeanea, am fost finalistă la NEXT STAR în 2014. Te aștept cu un moment aparte pe 20 iunie la TEDxPiatraNeamt.
TOP